Kravun ja katkarapujen pastasalaatin resepti
Herkullinen ja raikas pastasalaatti, jossa yhdistyvät katkaravut ja rapu.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 200 g Pasta penne tai fusilli
- 150 g Katkarapuja kuorittuja
- 150 g Rapuja kuorittuja
- 1 kpl Punainen paprika kuutioituna
- 1 kpl Keltainen paprika kuutioituna
- 100 g Kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuja
- 50 g Rucolaa
- 2 rkl Oliiviöljyä
- 1 rkl Sitruunamehua tuorepuristettua
- 1 tl Suolaa
- 0.5 tl Mustapippuria jauhettua
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.
Sekoita isossa kulhossa pasta, katkaravut, ravut, paprikat, kirsikkatomaatit ja rucola.
Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.
Kaada kastike pastaseoksen päälle ja sekoita hyvin.
Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 20g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg
Pasta Salad, Pastasalaatti