Go Back
+ servings
kravun-ja-katkarapujen-pastasalaatin-resepti

Kravun ja katkarapujen pastasalaatin resepti

Herkullinen ja raikas pastasalaatti, jossa yhdistyvät katkaravut ja rapu.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 200 g Pasta penne tai fusilli
  • 150 g Katkarapuja kuorittuja
  • 150 g Rapuja kuorittuja
  • 1 kpl Punainen paprika kuutioituna
  • 1 kpl Keltainen paprika kuutioituna
  • 100 g Kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuja
  • 50 g Rucolaa
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 rkl Sitruunamehua tuorepuristettua
  • 1 tl Suolaa
  • 0.5 tl Mustapippuria jauhettua

Ohjeet 

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita isossa kulhossa pasta, katkaravut, ravut, paprikat, kirsikkatomaatit ja rucola.
  3. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.
  4. Kaada kastike pastaseoksen päälle ja sekoita hyvin.
  5. Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 20g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Pasta Salad, Pastasalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!