Kreikkalainen kana-kuskusikulho resepti
Maukas ja helppo kreikkalainen kana-kuskusikulho, joka sopii arkeen ja juhlaan.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 400 g kananrintafileetä kuutioituna
- 200 g kuskusia
- 1 kpl punasipuli hienonnettuna
- 1 kpl punainen paprika kuutioituna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 1 tl oreganoa kuivattua
- 100 g fetajuustoa murusteltuna
- 10 kpl kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuina
- 1 kpl kurkku kuutioituna
- 1 kpl sitruuna mehu puristettuna
1. Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää kananrintakuutiot ja paista, kunnes ne ovat kypsiä ja kullanruskeita. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Siirrä sivuun.
2. Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Kuumenna loput oliiviöljystä paistinpannussa ja lisää punasipuli ja paprika. Paista, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
4. Sekoita kulhossa kypsä kana, kuskus, paistetut vihannekset, kirsikkatomaatit, kurkku ja fetajuusto.
5. Purista sitruunamehu kulhon päälle ja sekoita hyvin. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 30g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 500mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 40mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg
Chicken, Kana, Couscous, Kuskus