Go Back
+ servings
kreikkalainen-kana-kuskusikulho-resepti

Kreikkalainen kana-kuskusikulho resepti

Maukas ja helppo kreikkalainen kana-kuskusikulho, joka sopii arkeen ja juhlaan.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Greek, Kreikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 450 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 400 g kananrintafileetä kuutioituna
  • 200 g kuskusia
  • 1 kpl punasipuli hienonnettuna
  • 1 kpl punainen paprika kuutioituna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl oreganoa kuivattua
  • 100 g fetajuustoa murusteltuna
  • 10 kpl kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuina
  • 1 kpl kurkku kuutioituna
  • 1 kpl sitruuna mehu puristettuna

Ohjeet 

  1. 1. Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää kananrintakuutiot ja paista, kunnes ne ovat kypsiä ja kullanruskeita. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Siirrä sivuun.
  2. 2. Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. 3. Kuumenna loput oliiviöljystä paistinpannussa ja lisää punasipuli ja paprika. Paista, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
  4. 4. Sekoita kulhossa kypsä kana, kuskus, paistetut vihannekset, kirsikkatomaatit, kurkku ja fetajuusto.
  5. 5. Purista sitruunamehu kulhon päälle ja sekoita hyvin. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Ravintoarvo

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 30g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 500mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 40mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Chicken, Kana, Couscous, Kuskus
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!