Go Back
+ servings
kuubalaisen-leivan-resepti

Kuubalaisen leivän resepti

Herkullinen kuubalainen leipä, täydellinen lisuke tai välipala.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: Cuban, Kuubalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Vehnäjauhoja
  • 1 pkt Kuivahiivaa
  • 2 rkl Sokeria
  • 1 tl Suolaa
  • 300 ml Lämmintä vettä
  • 2 rkl Oliiviöljyä

Ohjeet 

  1. Sekoita vehnäjauhot, kuivahiiva, sokeri ja suola kulhossa.
  2. Lisää lämmin vesi ja oliiviöljy, ja vaivaa taikinaksi.
  3. Peitä taikina liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa noin 1 tunti.
  4. Muotoile taikinasta leipä ja aseta leivinpaperille.
  5. Paista 200°C uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes leipä on kullanruskea.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 3g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Calcium: 20mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Bread, Leipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!