Kylmä vihreä papusalaatti resepti
Raikas ja helppo vihreä papusalaatti, joka sopii erinomaisesti kesäpäivän lounaaksi tai lisukkeeksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 400 g vihreitä papuja tuoreita tai pakastettuja
- 1 kpl punasipuli hienonnettuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria jauhettuna
Keitä vihreät pavut suolatussa vedessä noin 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä mutta vielä rapeita. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Sekoita kulhossa pavut, punasipuli, oliiviöljy, punaviinietikka, suola ja mustapippuri.
Tarjoile heti tai anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Calories: 120kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 2g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 400mg | Potassium: 200mg | Fiber: 4g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg