Go Back
+ servings
kylma-vihrea-papusalaatti-resepti

Kylmä vihreä papusalaatti resepti

Raikas ja helppo vihreä papusalaatti, joka sopii erinomaisesti kesäpäivän lounaaksi tai lisukkeeksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 15 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 120 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 400 g vihreitä papuja tuoreita tai pakastettuja
  • 1 kpl punasipuli hienonnettuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria jauhettuna

Ohjeet 

  1. Keitä vihreät pavut suolatussa vedessä noin 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä mutta vielä rapeita. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Sekoita kulhossa pavut, punasipuli, oliiviöljy, punaviinietikka, suola ja mustapippuri.
  3. Tarjoile heti tai anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 120kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 2g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 400mg | Potassium: 200mg | Fiber: 4g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Salad, Salaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!