Länsi-Afrikkalainen Maapähkinäpatruunaohje
Herkullinen ja täyteläinen länsi-afrikkalainen maapähkinäpatruuna, joka sopii täydellisesti arki-illalliselle.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 rkl Kasviöljy
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 3 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
- 1 tl Inkivääri raastettuna
- 1 tl Korianterijauhe
- 1 tl Kuminajauhe
- 400 g Tomaattimurska
- 500 ml Kasvisliemi
- 200 g Maapähkinävoi
- 2 kpl Porkkana viipaloituna
- 1 tl Suola
- 1 tl Mustapippuri rouhittuna
- 100 g Pinaatti tuoreena
Kuumenna öljy kattilassa keskilämmöllä. Lisää sipuli ja kuullota, kunnes se on pehmeää.
Lisää valkosipuli, inkivääri, korianteri ja kumina. Paista vielä muutama minuutti.
Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi. Kiehauta.
Sekoita joukkoon maapähkinävoi, porkkanat, suola ja pippuri. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
Lisää pinaatti ja anna hautua vielä 5 minuuttia, kunnes pinaatti on pehmeää.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 15g | Fat: 25g | Saturated Fat: 5g | Sodium: 800mg | Potassium: 1000mg | Fiber: 8g | Sugar: 10g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 5mg
Peanut Stew, Maapähkinäpatruuna