Go Back
+ servings
liettualainen-saltibarsciai-kylma-punajuurikeitto-ohje

Liettualainen Saltibarsciai Kylmä Punajuurikeitto Ohje

Liettualainen Saltibarsciai on herkullinen kylmä punajuurikeitto, joka sopii mainiosti kesäpäivään.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Keitto, Soup
Keittiö: Liettualainen, Lithuanian
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g punajuuria keitetty ja raastettu
  • 1 kpl kurkku kuutioitu
  • 500 ml kefir
  • 2 kpl kevätsipulia silputtu
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 4 kpl keitettyä kananmunaa puolitetut

Ohjeet 

  1. Keitä punajuuret, kuori ja raasta ne.
  2. Kuutioi kurkku ja silppua kevätsipulit.
  3. Sekoita raastetut punajuuret, kurkku, kevätsipulit, kefir, suola ja sokeri kulhossa.
  4. Anna keiton maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
  5. Tarjoile keitto kylmänä keitettyjen kananmunan puolikkaiden kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 6g | Fat: 5g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 4g | Sugar: 10g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Cold Beet Soup, Kylmä Punajuurikeitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!