Liettualainen Saltibarsciai Kylmä Punajuurikeitto Ohje
Liettualainen Saltibarsciai on herkullinen kylmä punajuurikeitto, joka sopii mainiosti kesäpäivään.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g punajuuria keitetty ja raastettu
- 1 kpl kurkku kuutioitu
- 500 ml kefir
- 2 kpl kevätsipulia silputtu
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 4 kpl keitettyä kananmunaa puolitetut
Keitä punajuuret, kuori ja raasta ne.
Kuutioi kurkku ja silppua kevätsipulit.
Sekoita raastetut punajuuret, kurkku, kevätsipulit, kefir, suola ja sokeri kulhossa.
Anna keiton maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Tarjoile keitto kylmänä keitettyjen kananmunan puolikkaiden kanssa.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 6g | Fat: 5g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 4g | Sugar: 10g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg
Cold Beet Soup, Kylmä Punajuurikeitto