Lox-resepti
Herkullinen lohiresepti, joka sopii erinomaisesti aamiaiselle tai brunssille.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pääainekset
- 200 g Savustettu lohi
- 4 kpl Bagelit
- 100 g Tuorejuusto
- 1 kpl Punainen sipuli ohueksi viipaloitu
- 1 kpl Sitruuna lohkoina
- 1 kourallinen Kaprikset
Leikkaa bagelit puoliksi ja paahda ne kevyesti.
Levitä tuorejuusto bagelien puolikkaiden päälle.
Aseta savustettu lohi, punasipuliviipaleet ja kaprikset bagelien päälle.
Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 15g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 600mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg