Go Back
+ servings
makea-ja-hapan-porsaanliha-resepti

Makea ja hapan porsaanliha resepti

Herkullinen makea ja hapan porsaanliha, joka on helppo valmistaa kotona.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Asian, Aasialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Porsaanlihaa kuutioituna
  • 1 kpl Paprika suikaloituna
  • 1 kpl Sipuli pilkottuna
  • 2 dl Ananasmehua
  • 2 rkl Soijakastiketta
  • 2 rkl Etikkaa
  • 2 rkl Sokeria
  • 1 rkl Maissitärkkelystä sekoitettuna 2 rkl vettä

Ohjeet 

  1. Kuumenna paistinpannu ja ruskista porsaanliha.
  2. Lisää paprika ja sipuli, paista kunnes ne pehmenevät.
  3. Sekoita ananasmehu, soijakastike, etikka ja sokeri keskenään. Kaada seos pannulle.
  4. Lisää maissitärkkelysseos ja keitä, kunnes kastike sakenee.
  5. Tarjoile riisin kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 30g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Sweet and Sour Pork, Makea ja hapan porsaanliha
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!