Makea ja hapan porsaanliha resepti
Herkullinen makea ja hapan porsaanliha, joka on helppo valmistaa kotona.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Porsaanlihaa kuutioituna
- 1 kpl Paprika suikaloituna
- 1 kpl Sipuli pilkottuna
- 2 dl Ananasmehua
- 2 rkl Soijakastiketta
- 2 rkl Etikkaa
- 2 rkl Sokeria
- 1 rkl Maissitärkkelystä sekoitettuna 2 rkl vettä
Kuumenna paistinpannu ja ruskista porsaanliha.
Lisää paprika ja sipuli, paista kunnes ne pehmenevät.
Sekoita ananasmehu, soijakastike, etikka ja sokeri keskenään. Kaada seos pannulle.
Lisää maissitärkkelysseos ja keitä, kunnes kastike sakenee.
Tarjoile riisin kanssa.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 30g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Sweet and Sour Pork, Makea ja hapan porsaanliha