Go Back
+ servings
makeat-ja-hapot-lihapullat-resepti

Makeat ja hapot lihapullat -resepti

Herkulliset lihapullat, joissa yhdistyy makeus ja happamuus.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 50 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Fusion, Fuusio
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 450 kcal

Ainesosat 

Lihapullat

  • 500 g Jauheliha naudan tai sian
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 dl Korppujauho
  • 1 dl Maito
  • 1 kpl Kananmuna
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
  • 2 rkl Öljy paistamiseen

Kastike

  • 2 dl Ketsuppi
  • 2 rkl Soijakastike
  • 2 rkl Hunaja
  • 1 rkl Etikka

Ohjeet 

  1. Sekoita korppujauhot ja maito kulhossa, anna turvota 5 minuuttia.
  2. Lisää jauheliha, hienonnettu sipuli, murskattu valkosipuli, kananmuna, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
  3. Muotoile seoksesta lihapullia.
  4. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista lihapullat, kunnes ne ovat ruskeita kaikilta puolilta.
  5. Siirrä lihapullat uunipellille ja paista 200°C:ssa noin 20 minuuttia.
  6. Sekoita kastikkeen ainekset kattilassa ja kuumenna, kunnes seos kiehuu.
  7. Kaada kastike lihapullien päälle ja tarjoile.

Ravintoarvo

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Meatballs, Lihapullat
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!