Go Back
+ servings
makkara-hashbrown-aamiaisvuoka-resepti

Makkara Hashbrown Aamiaisvuoka Resepti

Herkullinen ja helppo aamiaisvuoka, joka yhdistää makkaran ja hashbrownit.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 45 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Breakfast, Aamiainen
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 450 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Hashbrown-perunat
  • 300 g Makkara viipaloitu
  • 1 kpl Sipuli hienonnettu
  • 4 kpl Kananmunat
  • 200 ml Maito
  • 100 g Juustoraaste
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri

Ohjeet 

  1. 1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
  2. 2. Paista sipuli ja makkara paistinpannussa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  3. 3. Sekoita kulhossa kananmunat, maito, suola ja pippuri.
  4. 4. Levitä hashbrown-perunat uunivuoan pohjalle. Lisää päälle makkara-sipuliseos.
  5. 5. Kaada munaseos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.
  6. 6. Paista uunissa noin 45 minuuttia, kunnes vuoka on kullanruskea ja kypsä.

Ravintoarvo

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 20g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 200mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Hashbrown, Makkara, Aamiainen
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!