Makkara Hashbrown Aamiaisvuoka Resepti
Herkullinen ja helppo aamiaisvuoka, joka yhdistää makkaran ja hashbrownit.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Hashbrown-perunat
- 300 g Makkara viipaloitu
- 1 kpl Sipuli hienonnettu
- 4 kpl Kananmunat
- 200 ml Maito
- 100 g Juustoraaste
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri
1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
2. Paista sipuli ja makkara paistinpannussa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
3. Sekoita kulhossa kananmunat, maito, suola ja pippuri.
4. Levitä hashbrown-perunat uunivuoan pohjalle. Lisää päälle makkara-sipuliseos.
5. Kaada munaseos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.
6. Paista uunissa noin 45 minuuttia, kunnes vuoka on kullanruskea ja kypsä.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 20g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 200mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg
Hashbrown, Makkara, Aamiainen