Marinoitu punajuurisalaatti resepti
Herkullinen ja terveellinen marinoitu punajuurisalaatti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g punajuuria kuorittuna ja kuutioituna
- 1 dl valkoviinietikkaa
- 1 dl sokeria
- 2 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 kpl laakerinlehti
Keitä punajuurikuutiot kattilassa suolatussa vedessä noin 20-30 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
Sekoita kulhossa valkoviinietikka, sokeri, vesi ja suola.
Lisää keitetyt punajuurikuutiot ja laakerinlehti marinadiin. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 2 tuntia ennen tarjoilua.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 2g | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 25g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Beetroot Salad, Punajuurisalaatti