Meksikolainen Ceviche-resepti
Raikas ja herkullinen ceviche, joka sopii täydellisesti kesäpäivään.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g valkoista kalaa (esim. turskaa tai kuhaa)
- 1 dl limettimehua tuorepuristettua
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 2 tomaatteja kuutioituna
- 1 avokado kuutioituna
- 1 punainen chili hienonnettuna
- 0.5 dl korianteria hienonnettuna
- 1 tl suolaa
Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi ja laita kulhoon.
Lisää limettimehu ja sekoita hyvin. Anna marinoitua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
Lisää punasipuli, tomaatit, avokado, chili ja korianteri. Sekoita varovasti.
Mausta suolalla ja tarjoile heti.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 20g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 500mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg
Kerro meille miten se oli!!