Go Back
+ annosta

Meksikolainen Ceviche-resepti

Raikas ja herkullinen ceviche, joka sopii täydellisesti kesäpäivään.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 20 minutes
Ruokalaji: Appetizer, Alkuruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g valkoista kalaa (esim. turskaa tai kuhaa)
  • 1 dl limettimehua tuorepuristettua
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 2 tomaatteja kuutioituna
  • 1 avokado kuutioituna
  • 1 punainen chili hienonnettuna
  • 0.5 dl korianteria hienonnettuna
  • 1 tl suolaa

Ohjeet 

  1. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi ja laita kulhoon.
  2. Lisää limettimehu ja sekoita hyvin. Anna marinoitua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
  3. Lisää punasipuli, tomaatit, avokado, chili ja korianteri. Sekoita varovasti.
  4. Mausta suolalla ja tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 20g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 500mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Ceviche, Ceviche
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!