Go Back
+ servings
meksikolainen-kanakeitto-resepti

Meksikolainen kanakeitto resepti

Herkullinen ja mausteinen kanakeitto, joka lämmittää mukavasti.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Pääainekset

  • 500 g Kanafileet kuutioituna
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 kpl Punainen paprika kuutioituna
  • 1 tl Jauhettu juustokumina
  • 1 tl Chilijauhe
  • 1 tl Savustettu paprikajauhe
  • 1 l Kanasliemi
  • 400 g Tomaattimurska
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
  • 1 kpl Lime mehu puristettuna
  • 1 nippu Tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohjeet 

  1. Kuumenna kattila keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä.
  2. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes pehmeitä.
  3. Lisää kanafileet ja ruskista kevyesti.
  4. Lisää paprika, juustokumina, chilijauhe ja savustettu paprikajauhe. Sekoita hyvin.
  5. Kaada joukkoon kanasliemi ja tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää limemehu ja tuore korianteri juuri ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 30g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Chicken Soup, Kanakeitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!