Meksikolainen kanakeitto resepti
Herkullinen ja mausteinen kanakeitto, joka lämmittää mukavasti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pääainekset
- 500 g Kanafileet kuutioituna
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
- 1 kpl Punainen paprika kuutioituna
- 1 tl Jauhettu juustokumina
- 1 tl Chilijauhe
- 1 tl Savustettu paprikajauhe
- 1 l Kanasliemi
- 400 g Tomaattimurska
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
- 1 kpl Lime mehu puristettuna
- 1 nippu Tuoretta korianteria hienonnettuna
Kuumenna kattila keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä.
Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes pehmeitä.
Lisää kanafileet ja ruskista kevyesti.
Lisää paprika, juustokumina, chilijauhe ja savustettu paprikajauhe. Sekoita hyvin.
Kaada joukkoon kanasliemi ja tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää limemehu ja tuore korianteri juuri ennen tarjoilua.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 30g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg