Go Back
+ servings
meksikolainen-valkoisen-juuston-dippiresepti

Meksikolainen valkoisen juuston dippiresepti

Herkullinen ja helppo meksikolainen valkoisen juuston dippi, joka sopii täydellisesti nachojen kanssa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 20 minutes
Ruokalaji: Appetizer, Alkuruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 200 g valkoista juustoa
  • 1 dl maitoa
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl chilijauhetta

Ohjeet 

  1. Kuumenna kattila keskilämmöllä.
  2. Sekoita maissitärkkelys maitoon ja lisää kattilaan.
  3. Lisää juusto ja sekoita, kunnes seos on sileä.
  4. Lisää mausteet ja sekoita hyvin.
  5. Tarjoile lämpimänä nachojen kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 600mg | Potassium: 100mg | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 300mg

Avainsanat

Cheese Dip, Juustodippi
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!