Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Mustaherukkahillon resepti
Herkullinen mustaherukkahillo, joka sopii hyvin leivän päälle tai jälkiruokiin.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
10
minutes
mins
Keittoaika:
20
minutes
mins
Kokonaisaika:
30
minutes
mins
Ruokalaji:
Dessert, Jälkiruoka
Keittiö:
Finnish, Suomalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
150
kcal
Ainesosat
Ainekset
500
g
mustaherukoita
250
g
sokeria
1
dl
vettä
Ohjeet
1. Laita mustaherukat, sokeri ja vesi kattilaan.
2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
3. Kaada kuuma hillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje kannet tiiviisti.
Ravintoarvo
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
38
g
|
Protein:
1
g
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
35
g
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
10
mg
Avainsanat
Jam, Hillo
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!