Go Back
+ servings
mustaherukkahillon-resepti

Mustaherukkahillon resepti

Herkullinen mustaherukkahillo, joka sopii hyvin leivän päälle tai jälkiruokiin.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g mustaherukoita
  • 250 g sokeria
  • 1 dl vettä

Ohjeet 

  1. 1. Laita mustaherukat, sokeri ja vesi kattilaan.
  2. 2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  3. 3. Kaada kuuma hillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje kannet tiiviisti.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 38g | Protein: 1g | Fiber: 2g | Sugar: 35g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 10mg

Avainsanat

Jam, Hillo
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!