Go Back
+ servings
mustikka-banaanikakku-ohje

Mustikka Banaanikakku Ohje

Herkullinen ja helppo mustikka-banaanikakku, joka sopii moneen tilanteeseen.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 45 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 kpl Banaani kypsä
  • 2 dl Mustikka tuore tai pakaste
  • 3 dl Vehnäjauho
  • 1 tl Leivinjauhe
  • 1 tl Vaniljasokeri
  • 1 dl Sokeri
  • 1 dl Maito
  • 0.5 dl Öljy
  • 2 kpl Kananmuna

Ohjeet 

  1. 1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. 2. Soseuta banaanit kulhossa.
  3. 3. Lisää sokeri, kananmunat ja öljy. Vatkaa hyvin.
  4. 4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
  5. 5. Lisää mustikat varovasti taikinaan.
  6. 6. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan.
  7. 7. Paista uunissa noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.
  8. 8. Anna kakun jäähtyä ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 5g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Cake, Kakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!