Mustikka Banaanikakku Ohje
Herkullinen ja helppo mustikka-banaanikakku, joka sopii moneen tilanteeseen.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 kpl Banaani kypsä
- 2 dl Mustikka tuore tai pakaste
- 3 dl Vehnäjauho
- 1 tl Leivinjauhe
- 1 tl Vaniljasokeri
- 1 dl Sokeri
- 1 dl Maito
- 0.5 dl Öljy
- 2 kpl Kananmuna
1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Soseuta banaanit kulhossa.
3. Lisää sokeri, kananmunat ja öljy. Vatkaa hyvin.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
5. Lisää mustikat varovasti taikinaan.
6. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan.
7. Paista uunissa noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.
8. Anna kakun jäähtyä ennen tarjoilua.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 5g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg