Mustikka-hapanmaitokakkuohje
Herkullinen mustikkakakku, joka valmistetaan hapanmaitotuotteista.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 dl sokeri
- 2 dl hapanmaito
- 4 kananmunaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 200 g mustikoita
1. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää hapanmaito ja sekoita hyvin.
3. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan.
4. Lisää mustikat varovasti taikinaan.
5. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan.
6. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Blueberry Cake, Mustikkakakku