Go Back
+ servings
mustikka-hapanmaitokakkuohje

Mustikka-hapanmaitokakkuohje

Herkullinen mustikkakakku, joka valmistetaan hapanmaitotuotteista.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 40 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 dl sokeri
  • 2 dl hapanmaito
  • 4 kananmunaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 200 g mustikoita

Ohjeet 

  1. 1. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
  2. 2. Lisää hapanmaito ja sekoita hyvin.
  3. 3. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan.
  4. 4. Lisää mustikat varovasti taikinaan.
  5. 5. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan.
  6. 6. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Blueberry Cake, Mustikkakakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!