Mustikkasiirapin resepti
Helppo mustikkasiirapin resepti, joka sopii hyvin pannukakkujen tai jäätelön kanssa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 dl Mustikoita
- 1 dl Sokeria
- 1 dl Vettä
- 1 rkl Sitruunamehua
Yhdistä kattilassa mustikat, sokeri ja vesi.
Kuumenna keskilämmöllä, kunnes seos alkaa kiehua.
Keitä miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia, kunnes mustikat ovat pehmenneet ja seos on paksuuntunut.
Siivilöi seos kulhoon ja painele mustikoita, jotta saat kaiken nesteen talteen.
Lisää sitruunamehu ja sekoita hyvin.
Anna jäähtyä ja tarjoile.
Calories: 50kcal | Carbohydrates: 13g | Fiber: 1g | Sugar: 12g | Vitamin C: 5mg | Calcium: 2mg
Blueberry syrup, Mustikkasiirappi