Go Back
+ servings
mustikkasiirapin-resepti

Mustikkasiirapin resepti

Helppo mustikkasiirapin resepti, joka sopii hyvin pannukakkujen tai jäätelön kanssa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 5 minutes
Keittoaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 20 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 50 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 dl Mustikoita
  • 1 dl Sokeria
  • 1 dl Vettä
  • 1 rkl Sitruunamehua

Ohjeet 

  1. Yhdistä kattilassa mustikat, sokeri ja vesi.
  2. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes seos alkaa kiehua.
  3. Keitä miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia, kunnes mustikat ovat pehmenneet ja seos on paksuuntunut.
  4. Siivilöi seos kulhoon ja painele mustikoita, jotta saat kaiken nesteen talteen.
  5. Lisää sitruunamehu ja sekoita hyvin.
  6. Anna jäähtyä ja tarjoile.

Ravintoarvo

Calories: 50kcal | Carbohydrates: 13g | Fiber: 1g | Sugar: 12g | Vitamin C: 5mg | Calcium: 2mg

Avainsanat

Blueberry syrup, Mustikkasiirappi
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!