Go Back
+ servings
naurisvihreakeiton-resepti

Naurisvihreäkeiton resepti

Herkullinen ja terveellinen naurisvihreäkeitto, joka sopii mainiosti arki-illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Nauris kuorittuna ja kuutioituna
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl Oliiviöljy
  • 1 l Kasvisliemi
  • 200 g Pinaatti tuoretta
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipuli.
  2. Lisää nauris ja kasvisliemi. Keitä noin 20 minuuttia, kunnes nauriit ovat pehmeitä.
  3. Lisää pinaatti ja keitä vielä 5 minuuttia.
  4. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 4g | Fat: 6g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 600mg | Potassium: 500mg | Fiber: 5g | Sugar: 8g | Vitamin A: 5000IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Soup, Keitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!