Naurisvihreäkeiton resepti
Herkullinen ja terveellinen naurisvihreäkeitto, joka sopii mainiosti arki-illalliseksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Nauris kuorittuna ja kuutioituna
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 2 rkl Oliiviöljy
- 1 l Kasvisliemi
- 200 g Pinaatti tuoretta
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipuli.
Lisää nauris ja kasvisliemi. Keitä noin 20 minuuttia, kunnes nauriit ovat pehmeitä.
Lisää pinaatti ja keitä vielä 5 minuuttia.
Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 4g | Fat: 6g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 600mg | Potassium: 500mg | Fiber: 5g | Sugar: 8g | Vitamin A: 5000IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg