Go Back
+ servings
omenapannukakkujen-resepti

Omenapannukakkujen resepti

Herkulliset omenapannukakut, jotka sopivat täydellisesti aamiaiselle tai brunssille.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Breakfast, Aamiainen
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 kpl Omenaa kuorittuna ja viipaloituna
  • 2 dl Vehnäjauhoja
  • 2 dl Maitoa
  • 2 kpl Kananmunaa
  • 1 rkl Sokeria
  • 1 tl Leivinjauhetta
  • 1 tl Kanelia
  • 0.5 tl Suolaa

Ohjeet 

  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
  2. Lisää maito ja kananmunat, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Kuumenna paistinpannu ja lisää hieman voita tai öljyä.
  4. Kaada taikinaa pannulle ja lisää omenaviipaleet päälle.
  5. Paista pannukakkuja keskilämmöllä, kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 7g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Pancakes, Pannukakut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!