Omenapannukakkujen resepti
Herkulliset omenapannukakut, jotka sopivat täydellisesti aamiaiselle tai brunssille.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 kpl Omenaa kuorittuna ja viipaloituna
- 2 dl Vehnäjauhoja
- 2 dl Maitoa
- 2 kpl Kananmunaa
- 1 rkl Sokeria
- 1 tl Leivinjauhetta
- 1 tl Kanelia
- 0.5 tl Suolaa
Sekoita kuivat aineet kulhossa.
Lisää maito ja kananmunat, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kuumenna paistinpannu ja lisää hieman voita tai öljyä.
Kaada taikinaa pannulle ja lisää omenaviipaleet päälle.
Paista pannukakkuja keskilämmöllä, kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 7g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg