Go Back
+ servings
paahdettu-kaalirapi-resepti

Paahdettu kaalirapi-resepti

Herkullinen ja helppo paahdettu kaalirapi-resepti.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 25 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Lisuke, Side Dish
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 100 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 1 kpl Kaalirapi kuorittu ja viipaloitu
  • 2 rkl Oliiviöljy
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettu

Ohjeet 

  1. 1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. 2. Levitä viipaloidut kaalirapit leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  3. 3. Pirskota päälle oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. 4. Paahda uunissa noin 25 minuuttia, kunnes kaalirapit ovat kullanruskeita ja rapeita.

Ravintoarvo

Calories: 100kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 2g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 3g | Sugar: 4g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 50mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Paahdettu, Roasted
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!