Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Paahdettu kaalirapi-resepti
Herkullinen ja helppo paahdettu kaalirapi-resepti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
10
minutes
mins
Keittoaika:
25
minutes
mins
Kokonaisaika:
35
minutes
mins
Ruokalaji:
Lisuke, Side Dish
Keittiö:
Finnish, Suomalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
100
kcal
Ainesosat
Ainekset
1
kpl
Kaalirapi
kuorittu ja viipaloitu
2
rkl
Oliiviöljy
1
tl
Suola
0.5
tl
Mustapippuri
jauhettu
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Levitä viipaloidut kaalirapit leivinpaperilla vuoratulle pellille.
3. Pirskota päälle oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Paahda uunissa noin 25 minuuttia, kunnes kaalirapit ovat kullanruskeita ja rapeita.
Ravintoarvo
Calories:
100
kcal
|
Carbohydrates:
10
g
|
Protein:
2
g
|
Fat:
7
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
400
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
4
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Vitamin C:
50
mg
|
Calcium:
40
mg
|
Iron:
1
mg
Avainsanat
Paahdettu, Roasted
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!