Go Back
+ servings
paahdettu-sipuli-resepti

Paahdettu Sipuli -resepti

Herkullinen paahdettu sipuli, joka sopii monen ruoan lisukkeeksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 40 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 80 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 4 kpl Sipuli keskikokoisia
  • 2 rkl Oliiviöljy
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettu

Ohjeet 

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Kuori ja leikkaa sipulit puoliksi.
  3. Aseta sipulit leivinpaperilla vuoratulle pellille leikkuupinta ylöspäin.
  4. Sivele sipulit oliiviöljyllä ja ripottele päälle suola ja mustapippuri.
  5. Paahda uunissa noin 30 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmeitä ja karamellisoituneita.

Ravintoarvo

Calories: 80kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 1g | Fat: 4g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 240mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin C: 7mg | Calcium: 20mg | Iron: 0.2mg

Avainsanat

Roasted Onion, Paahdettu Sipuli
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!