Go Back
+ servings
paistamaton-kirsikkajuustokakkuohje

Paistamaton Kirsikkajuustokakkuohje

Herkullinen ja helppo paistamaton kirsikkajuustokakku.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Jähmettymisaika 4 hours
Kokonaisaika: 20 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: International, Kansainvälinen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Pohja

  • 200 g Digestive-keksejä murskattuna
  • 100 g Voita sulatettuna

Täyte

  • 400 g Tuorejuustoa
  • 2.5 dl Kuohukermaa
  • 1 dl Sokeria
  • 1 tl Vaniljasokeria
  • 200 g Kirsikkahilloa

Ohjeet 

  1. Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Vatkaa tuorejuusto, kerma, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi seokseksi.
  3. Levitä täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta.
  4. Levitä kirsikkahillo täytteen päälle.
  5. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Avainsanat

No-bake, Paistamaton
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!