Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Paistamaton Kirsikkajuustokakkuohje
Herkullinen ja helppo paistamaton kirsikkajuustokakku.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
20
minutes
mins
Jähmettymisaika
4
hours
hrs
Kokonaisaika:
20
minutes
mins
Ruokalaji:
Dessert, Jälkiruoka
Keittiö:
International, Kansainvälinen
Annokset:
8
annosta
Kalorit:
350
kcal
Ainesosat
Pohja
200
g
Digestive-keksejä
murskattuna
100
g
Voita
sulatettuna
Täyte
400
g
Tuorejuustoa
2.5
dl
Kuohukermaa
1
dl
Sokeria
1
tl
Vaniljasokeria
200
g
Kirsikkahilloa
Ohjeet
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa tuorejuusto, kerma, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi seokseksi.
Levitä täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta.
Levitä kirsikkahillo täytteen päälle.
Anna kakun jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia ennen tarjoilua.
Ravintoarvo
Calories:
350
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
25
g
|
Saturated Fat:
15
g
|
Cholesterol:
70
mg
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
150
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
20
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
1
mg
Avainsanat
No-bake, Paistamaton
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!