Go Back
+ servings
paistettu-kiinalainen-pannukakkuohje

Paistettu Kiinalainen Pannukakkuohje

Herkullinen kiinalainen pannukakku, joka on helppo valmistaa kotona.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Chinese, Kiinalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 dl Vehnäjauhoja
  • 1 dl Vettä
  • 1 tl Suolaa
  • 2 rkl Öljyä
  • 1 kpl Kevätsipuli Silputtuna

Ohjeet 

  1. Sekoita vehnäjauhot ja suola kulhossa.
  2. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia ja anna levätä 15 minuuttia.
  4. Jaa taikina neljään osaan ja kauli ohueksi levyksi.
  5. Sivele öljyä taikinan pinnalle ja ripottele päälle silputtua kevätsipulia.
  6. Rullaa taikina tiukaksi rullaksi ja kierrä rulla spiraaliksi.
  7. Kauli spiraali litteäksi pannukakuksi.
  8. Paista pannukakkuja kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Vitamin C: 2mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Pancake, Pannukakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!