Paistettu Kiinalainen Pannukakkuohje
Herkullinen kiinalainen pannukakku, joka on helppo valmistaa kotona.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 dl Vehnäjauhoja
- 1 dl Vettä
- 1 tl Suolaa
- 2 rkl Öljyä
- 1 kpl Kevätsipuli Silputtuna
Sekoita vehnäjauhot ja suola kulhossa.
Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia ja anna levätä 15 minuuttia.
Jaa taikina neljään osaan ja kauli ohueksi levyksi.
Sivele öljyä taikinan pinnalle ja ripottele päälle silputtua kevätsipulia.
Rullaa taikina tiukaksi rullaksi ja kierrä rulla spiraaliksi.
Kauli spiraali litteäksi pannukakuksi.
Paista pannukakkuja kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Vitamin C: 2mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg