Go Back
+ servings
pan-de-muertos-resepti

Pan de Muertos -resepti

Perinteinen meksikolainen leipä, joka valmistetaan kuolleiden päivän juhlaa varten.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 30 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Meksikolainen, Mexican
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 500 g Vehnäjauhoja
  • 100 g Sokeria
  • 2 tl Kuivahiivaa
  • 1 tl Suolaa
  • 100 g Voita Sulata
  • 2 kpl Munia
  • 1 dl Maitoa Lämmitä
  • 1 tl Appelsiininkuorta Raastettu

Ohjeet 

  1. Sekoita jauhot, sokeri, hiiva ja suola suuressa kulhossa.
  2. Lisää sulatettu voi, munat, lämmin maito ja raastettu appelsiininkuori. Sekoita hyvin.
  3. Vaivaa taikinaa, kunnes se on sileää ja joustavaa, noin 10 minuuttia.
  4. Peitä taikina ja anna kohota lämpimässä paikassa noin 1 tunti, kunnes se on kaksinkertaistunut.
  5. Muotoile taikinasta pyöreä leipä ja aseta se leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  6. Paista 180 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes leipä on kullanruskea.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 6g | Fat: 6g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Bread, Leipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!