Go Back
+ servings
pasta-fredda-resepti

Pasta Fredda -resepti

Raikas ja helppo pastasalaatti, joka sopii täydellisesti kesäpäivään.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 300 g Penne-pastaa
  • 200 g Kirsikkatomaatteja puolitetut
  • 150 g Mozzarellapalloja puolitetut
  • 50 g Rucolaa
  • 3 rkl Oliiviöljyä
  • 1 rkl Balsamiviinietikkaa
  • 1 tl Suolaa
  • 1 tl Mustapippuria murskattu

Ohjeet 

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Sekoita isossa kulhossa keitetty pasta, kirsikkatomaatit, mozzarellapallot ja rucola.
  3. Lisää oliiviöljy, balsamiviinietikka, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
  4. Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 15g | Fat: 12g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 4g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Pasta Salad, Pastasalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!