Pasta Fredda -resepti
Raikas ja helppo pastasalaatti, joka sopii täydellisesti kesäpäivään.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 300 g Penne-pastaa
- 200 g Kirsikkatomaatteja puolitetut
- 150 g Mozzarellapalloja puolitetut
- 50 g Rucolaa
- 3 rkl Oliiviöljyä
- 1 rkl Balsamiviinietikkaa
- 1 tl Suolaa
- 1 tl Mustapippuria murskattu
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Sekoita isossa kulhossa keitetty pasta, kirsikkatomaatit, mozzarellapallot ja rucola.
Lisää oliiviöljy, balsamiviinietikka, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 15g | Fat: 12g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 4g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg
Pasta Salad, Pastasalaatti