Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Pataohje
Helppo ja maukas pataohje kotikokeille.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
1
hour
hr
Kokonaisaika:
1
hour
hr
15
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
Finnish, Suomalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
350
kcal
Ainesosat
Ainekset
500
g
Naudanliha
kuutioituna
2
kpl
Porkkana
viipaloituna
1
kpl
Sipuli
hienonnettuna
2
dl
Lihaliemi
1
tl
Suola
0.5
tl
Pippuri
Ohjeet
Ruskista naudanliha padassa.
Lisää sipuli ja porkkana, kuullota hetki.
Kaada joukkoon lihaliemi, suola ja pippuri.
Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 60 minuuttia.
Ravintoarvo
Calories:
350
kcal
|
Carbohydrates:
15
g
|
Protein:
30
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
5
g
|
Cholesterol:
70
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
600
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
3
mg
Avainsanat
Stew, Pata
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!