Go Back
+ servings
pataohje

Pataohje

Helppo ja maukas pataohje kotikokeille.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 1 hour
Kokonaisaika: 1 hour 15 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Naudanliha kuutioituna
  • 2 kpl Porkkana viipaloituna
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 dl Lihaliemi
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Pippuri

Ohjeet 

  1. Ruskista naudanliha padassa.
  2. Lisää sipuli ja porkkana, kuullota hetki.
  3. Kaada joukkoon lihaliemi, suola ja pippuri.
  4. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 60 minuuttia.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 30g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Stew, Pata
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!