Persikkapiirakan resepti
Herkullinen persikkapiirakka, joka sopii täydellisesti kahvipöytään.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pohja
- 200 g Vehnäjauhoja
- 100 g Voita sulatettuna
- 1 dl Sokeria
- 1 tl Leivinjauhetta
- 2 kpl Kananmunaa
Täyte
- 500 g Persikoita viipaloituina
- 1 dl Sokeria
- 1 tl Vaniljasokeria
1. Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja leivinjauhe keskenään.
2. Lisää sulatettu voi ja kananmunat, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Levitä taikina voideltuun uunivuokaan.
4. Asettele persikkaviipaleet taikinan päälle.
5. Ripottele sokeri ja vaniljasokeri persikoiden päälle.
6. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes piirakka on kauniin kullanruskea.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg
Peach Pie, Persikkapiirakka