Go Back
+ servings
persikkapiirakan-resepti

Persikkapiirakan resepti

Herkullinen persikkapiirakka, joka sopii täydellisesti kahvipöytään.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 40 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Pohja

  • 200 g Vehnäjauhoja
  • 100 g Voita sulatettuna
  • 1 dl Sokeria
  • 1 tl Leivinjauhetta
  • 2 kpl Kananmunaa

Täyte

  • 500 g Persikoita viipaloituina
  • 1 dl Sokeria
  • 1 tl Vaniljasokeria

Ohjeet 

  1. 1. Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja leivinjauhe keskenään.
  2. 2. Lisää sulatettu voi ja kananmunat, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. 3. Levitä taikina voideltuun uunivuokaan.
  4. 4. Asettele persikkaviipaleet taikinan päälle.
  5. 5. Ripottele sokeri ja vaniljasokeri persikoiden päälle.
  6. 6. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes piirakka on kauniin kullanruskea.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Peach Pie, Persikkapiirakka
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!