Perunalaatikon resepti
Perinteinen suomalainen perunalaatikko, joka sopii mainiosti juhlapöytään.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 1 kg perunaa
- 2 dl maitoa
- 50 g voita
- 1 tl suolaa
- 1 tl muskottipähkinää
Kuori ja keitä perunat kypsiksi.
Muussaa perunat perunanuijalla.
Lisää maito, voi, suola ja muskottipähkinä. Sekoita hyvin.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
Paista 175°C:ssa noin 1,5 tuntia.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 400mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg