Go Back
+ servings
pinaatti-perunafrittata-resepti

Pinaatti-perunafrittata-resepti

Herkullinen ja helppo pinaatti-perunafrittata, joka sopii mainiosti aamiaiseksi tai lounaaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 4 kpl munaa
  • 200 g pinaattia tuoretta tai pakastettua
  • 2 kpl perunaa keitetty ja viipaloitu
  • 1 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä

Ohjeet 

  1. 1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. 2. Vatkaa munat ja maito kulhossa, lisää suola ja pippuri.
  3. 3. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää perunaviipaleet ja paista muutama minuutti.
  4. 4. Lisää pinaatti pannulle ja paista, kunnes se on pehmennyt.
  5. 5. Kaada munaseos pannulle ja kypsennä, kunnes reunat alkavat hyytyä.
  6. 6. Siirrä pannu uuniin ja paista noin 10-15 minuuttia, kunnes frittata on täysin hyytynyt.
  7. 7. Anna frittatan jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 12g | Fat: 15g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 200mg | Sodium: 500mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Frittata, Frittata
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!