Go Back
+ servings
pinto-pavut-meksikolaistyylisilla-mausteilla-resepti

Pinto-pavut meksikolaistyylisillä mausteilla -resepti

Meksikolaistyyliset pinto-pavut ovat herkullinen ja helppo ruoka, joka sopii hyvin arki-illalliselle.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 40 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 400 g Pinto-pavut keitetyt tai säilötyt
  • 1 kpl Sipuli hienonnettu
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattu
  • 1 tl Jauhettu juustokumina
  • 1 tl Chilijauhe
  • 400 g Tomaattimurska
  • 1 tl Suola tai maun mukaan
  • 1 tl Mustapippuri tai maun mukaan
  • 2 rkl Oliiviöljy

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
  2. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota, kunnes ne ovat pehmeitä.
  3. Lisää juustokumina ja chilijauhe. Sekoita hyvin.
  4. Lisää pinto-pavut ja tomaattimurska. Sekoita ja anna hautua noin 20 minuuttia.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile lämpimänä.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 10g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 500mg | Potassium: 600mg | Fiber: 10g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Beans, Pavut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!