Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Pita-leipäresepti
Helppo ja herkullinen pita-leipäresepti kotikeittiöön.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
10
minutes
mins
Kokonaisaika:
25
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
Middle Eastern, Lähi-itä
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
200
kcal
Ainesosat
Ainekset
3.5
dl
Vehnäjauhoja
1
tl
Suolaa
1
tl
Kuivahiivaa
2
rkl
Oliiviöljyä
1.25
dl
Lämmintä vettä
Ohjeet
Sekoita jauhot, suola ja kuivahiiva kulhossa.
Lisää oliiviöljy ja lämmin vesi, sekoita taikinaksi.
Vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia, kunnes se on sileää.
Peitä taikina liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa noin 1 tunti.
Jaa taikina 4 osaan ja kauli ne ohuiksi levyiksi.
Paista pita-leivät kuumalla pannulla noin 2 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kuplivat.
Ravintoarvo
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
35
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
5
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
50
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
1
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Avainsanat
Pita, Leipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!