Go Back
+ servings
possu-carnitas-resepti

Possu Carnitas -resepti

Herkullinen ja helppo possu carnitas -resepti, joka sopii täydellisesti tacoihin tai burritoihin.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 3 hours
Kokonaisaika: 3 hours 20 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 6 annosta
Kalorit: 300 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 1.5 kg Porsaan lapaa kuutioituna
  • 1 kpl Sipuli pilkottuna
  • 4 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 tl Suolaa
  • 1 tl Jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl Jauhettua oreganoa
  • 1 tl Mustapippuria
  • 1 dl Appelsiinimehua

Ohjeet 

  1. 1. Kuumenna uuni 160 asteeseen.
  2. 2. Paista porsaan kuutiot paistinpannulla kullanruskeiksi.
  3. 3. Siirrä porsaan kuutiot uunivuokaan ja lisää sipuli, valkosipuli, suola, juustokumina, oregano ja mustapippuri.
  4. 4. Kaada appelsiinimehu uunivuokaan ja peitä foliolla.
  5. 5. Paista uunissa 3 tuntia tai kunnes liha on mureaa.
  6. 6. Revi liha haarukalla ja tarjoile tacoissa tai burritoissa.

Ravintoarvo

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 25g | Fat: 20g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 600mg | Potassium: 500mg | Fiber: 1g | Sugar: 3g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Carnitas, Possu
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!