Possu Carnitas -resepti
Herkullinen ja helppo possu carnitas -resepti, joka sopii täydellisesti tacoihin tai burritoihin.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 1.5 kg Porsaan lapaa kuutioituna
- 1 kpl Sipuli pilkottuna
- 4 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
- 2 tl Suolaa
- 1 tl Jauhettua juustokuminaa
- 1 tl Jauhettua oreganoa
- 1 tl Mustapippuria
- 1 dl Appelsiinimehua
1. Kuumenna uuni 160 asteeseen.
2. Paista porsaan kuutiot paistinpannulla kullanruskeiksi.
3. Siirrä porsaan kuutiot uunivuokaan ja lisää sipuli, valkosipuli, suola, juustokumina, oregano ja mustapippuri.
4. Kaada appelsiinimehu uunivuokaan ja peitä foliolla.
5. Paista uunissa 3 tuntia tai kunnes liha on mureaa.
6. Revi liha haarukalla ja tarjoile tacoissa tai burritoissa.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 25g | Fat: 20g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 600mg | Potassium: 500mg | Fiber: 1g | Sugar: 3g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg | Iron: 2mg