Possusalaatin resepti
Herkullinen ja helppo possusalaatti arkeen tai juhlaan.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainesosat
- 400 g Possunfilee leikattu suikaleiksi
- 1 kpl Jääsalaatti revitty paloiksi
- 1 kpl Kurkkua viipaloitu
- 1 kpl Paprika suikaloitu
- 100 g Fetajuusto murusteltu
- 2 rkl Oliiviöljy
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri jauhettu
Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljy.
Paista possunfileesuikaleet kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Anna possunfileen jäähtyä hieman.
Valmistele salaatti: revi jääsalaatti, viipaloi kurkku ja suikaloi paprika.
Sekoita kaikki ainekset salaattikulhossa ja lisää murusteltu fetajuusto.
Tarjoile heti.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 25g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 600mg | Potassium: 800mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg
Pork Salad, Possusalaatti