Go Back
+ servings
possusalaatin-resepti

Possusalaatin resepti

Herkullinen ja helppo possusalaatti arkeen tai juhlaan.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 400 g Possunfilee leikattu suikaleiksi
  • 1 kpl Jääsalaatti revitty paloiksi
  • 1 kpl Kurkkua viipaloitu
  • 1 kpl Paprika suikaloitu
  • 100 g Fetajuusto murusteltu
  • 2 rkl Oliiviöljy
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettu

Ohjeet 

  1. Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljy.
  2. Paista possunfileesuikaleet kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Anna possunfileen jäähtyä hieman.
  4. Valmistele salaatti: revi jääsalaatti, viipaloi kurkku ja suikaloi paprika.
  5. Sekoita kaikki ainekset salaattikulhossa ja lisää murusteltu fetajuusto.
  6. Tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 25g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 600mg | Potassium: 800mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Pork Salad, Possusalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!