Go Back
+ servings
ramen-nuudelikeiton-resepti

Ramen-nuudelikeiton resepti

Herkullinen ja helppo ramen-nuudelikeitto kotona tehtäväksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Japanese, Japanilainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 400 kcal

Ainesosat 

Pääainekset

  • 200 g Ramen-nuudelit
  • 1 l Kana- tai kasvisliemi
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 kpl Inkiväärin pala raastettuna
  • 2 rkl Soijakastike
  • 1 rkl Seesamiöljy
  • 200 g Kanafilee paistettuna ja viipaloituna
  • 2 kpl Keitettyä kananmunaa halkaistuna
  • 1 kpl Kevätsipuli viipaloituna
  • 100 g Pinaatti tuoreena

Ohjeet 

  1. Kuumenna kattilassa seesamiöljy ja lisää hienonnettu valkosipuli ja raastettu inkivääri. Kuullota hetki.
  2. Lisää liemi ja soijakastike. Kiehauta.
  3. Lisää ramen-nuudelit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Paista kanafilee ja viipaloi se.
  5. Jaa nuudelit kulhoihin, lisää liemi, kana, keitetyt kananmunat, kevätsipuli ja pinaatti.

Ravintoarvo

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 25g | Fat: 12g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 1200mg | Potassium: 600mg | Fiber: 4g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Nuudelikeitto, Ramen
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!