Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Ramen-nuudelikeiton resepti
Herkullinen ja helppo ramen-nuudelikeitto kotona tehtäväksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
30
minutes
mins
Kokonaisaika:
45
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
Japanese, Japanilainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
400
kcal
Ainesosat
Pääainekset
200
g
Ramen-nuudelit
1
l
Kana- tai kasvisliemi
2
kpl
Valkosipulinkynttä
hienonnettuna
1
kpl
Inkiväärin pala
raastettuna
2
rkl
Soijakastike
1
rkl
Seesamiöljy
200
g
Kanafilee
paistettuna ja viipaloituna
2
kpl
Keitettyä kananmunaa
halkaistuna
1
kpl
Kevätsipuli
viipaloituna
100
g
Pinaatti
tuoreena
Ohjeet
Kuumenna kattilassa seesamiöljy ja lisää hienonnettu valkosipuli ja raastettu inkivääri. Kuullota hetki.
Lisää liemi ja soijakastike. Kiehauta.
Lisää ramen-nuudelit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
Paista kanafilee ja viipaloi se.
Jaa nuudelit kulhoihin, lisää liemi, kana, keitetyt kananmunat, kevätsipuli ja pinaatti.
Ravintoarvo
Calories:
400
kcal
|
Carbohydrates:
50
g
|
Protein:
25
g
|
Fat:
12
g
|
Saturated Fat:
3
g
|
Cholesterol:
150
mg
|
Sodium:
1200
mg
|
Potassium:
600
mg
|
Fiber:
4
g
|
Sugar:
2
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
3
mg
Avainsanat
Nuudelikeitto, Ramen
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!