Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Ranskalaiset lettureseptit
Herkullinen ranskalainen letturesepti, joka sopii täydellisesti aamiaiseksi tai jälkiruoaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
10
minutes
mins
Keittoaika:
20
minutes
mins
Kokonaisaika:
30
minutes
mins
Ruokalaji:
Breakfast, Aamiainen, Dessert, Jälkiruoka
Keittiö:
French, Ranskalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
150
kcal
Ainesosat
Ainekset
2
kpl
Munaa
2
dl
Maitoa
1.5
dl
Vehnäjauhoja
1
rkl
Sokeria
0.5
tl
Suolaa
2
rkl
Voita
Sulata
Ohjeet
Riko munat kulhoon ja vispaa kevyesti.
Lisää maito, vehnäjauhot, sokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Sulata voi ja lisää taikinaan. Sekoita hyvin.
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää hieman voita tai öljyä.
Kaada taikinaa pannulle ja paista lettuja molemmin puolin, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Tarjoile lämpiminä hillon, marjojen tai kermavaahdon kanssa.
Ravintoarvo
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
20
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
5
g
|
Saturated Fat:
3
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
1
mg
Avainsanat
Pancakes, Letut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!