Go Back
+ servings
raparperi-slush-resepti

Raparperi-Slush-resepti

Raikas ja viilentävä raparperi-slush, täydellinen kesäpäivään.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 10 minutes
Ruokalaji: Drink, Juoma
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 100 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 300 g raparperia
  • 100 g sokeria
  • 500 ml vettä
  • 200 g jäitä

Ohjeet 

  1. Pese ja pilko raparperit.
  2. Lisää raparperit, sokeri ja vesi blenderiin.
  3. Sekoita kunnes raparperi on hienontunut.
  4. Lisää jäät ja sekoita kunnes seos on slush-maista.
  5. Tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 100kcal | Carbohydrates: 25g | Sodium: 5mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg

Avainsanat

Raparperi, Rhubarb
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!