Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Rapsakka Hollantilainen Uunileipäohje
Rapeaa ja herkullista hollantilaista uunileipää. Täydellinen aamiaiselle tai brunssille.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
20
minutes
mins
Kokonaisaika:
35
minutes
mins
Ruokalaji:
Breakfast, Aamiainen
Keittiö:
Dutch, Hollantilainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
250
kcal
Ainesosat
Ainekset
4
viipaletta
Leipää
2
rkl
Voita
Sulata
1
tl
Valkosipulijauhetta
1
tl
Kuivattua oreganoa
50
g
Juustoraastetta
Gouda tai Edam
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Aseta leipäviipaleet leivinpaperille.
Sivele sulatettu voi leipäviipaleiden päälle.
Ripottele valkosipulijauhe ja oregano leipien päälle.
Lisää juustoraaste leipien päälle.
Paista uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja leipä on rapeaa.
Ravintoarvo
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
10
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
5
g
|
Cholesterol:
20
mg
|
Sodium:
400
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
2
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Calcium:
150
mg
|
Iron:
1
mg
Avainsanat
Bread, Leipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!