Go Back
+ servings
rapsakka-hollantilainen-uunileipaohje

Rapsakka Hollantilainen Uunileipäohje

Rapeaa ja herkullista hollantilaista uunileipää. Täydellinen aamiaiselle tai brunssille.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Breakfast, Aamiainen
Keittiö: Dutch, Hollantilainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 4 viipaletta Leipää
  • 2 rkl Voita Sulata
  • 1 tl Valkosipulijauhetta
  • 1 tl Kuivattua oreganoa
  • 50 g Juustoraastetta Gouda tai Edam

Ohjeet 

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Aseta leipäviipaleet leivinpaperille.
  3. Sivele sulatettu voi leipäviipaleiden päälle.
  4. Ripottele valkosipulijauhe ja oregano leipien päälle.
  5. Lisää juustoraaste leipien päälle.
  6. Paista uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja leipä on rapeaa.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 150mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Bread, Leipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!