Go Back
+ servings
sahanlihan-kastikeohje

Sahanlihan Kastikeohje

Herkullinen sahanlihan kastike, joka sopii täydellisesti arki-illalliselle.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 45 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Naudanlihaa kuutioituna
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl Vehnäjauhoja
  • 500 ml Lihalientä
  • 1 tl Suolaa
  • 0.5 tl Mustapippuria jauhettuna

Ohjeet 

  1. Kuumenna paistinpannu ja ruskista naudanliha.
  2. Lisää hienonnettu sipuli ja kuullota.
  3. Ripottele vehnäjauhot päälle ja sekoita hyvin.
  4. Kaada lihaliemi joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 30g | Fat: 20g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 700mg | Potassium: 600mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 40mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Beef, Naudanliha
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!