Saksalaiset perunapannukakut -resepti
Herkulliset ja rapeat perunapannukakut, jotka sopivat mainiosti aamiaiselle tai lisukkeeksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g perunoita kuorittuna ja raastettuna
- 1 kpl sipuli hienonnettuna
- 2 kpl kananmunaa
- 50 g jauhoja
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 50 ml öljyä paistamiseen
Raasta perunat ja purista ylimääräinen neste pois.
Sekoita raastetut perunat, sipuli, kananmunat, jauhot, suola ja pippuri kulhossa.
Kuumenna öljy paistinpannussa keskilämmöllä.
Muotoile perunaseoksesta pieniä pannukakkuja ja paista niitä pannulla noin 3-4 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
Nosta valmiit pannukakut talouspaperin päälle valumaan ylimääräisestä öljystä.
Tarjoile lämpimänä esimerkiksi smetanan ja ruohosipulin kanssa.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 400mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg