Go Back
+ servings
saksalaiset-perunapannukakut-resepti

Saksalaiset perunapannukakut -resepti

Herkulliset ja rapeat perunapannukakut, jotka sopivat mainiosti aamiaiselle tai lisukkeeksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: German, Saksalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g perunoita kuorittuna ja raastettuna
  • 1 kpl sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl kananmunaa
  • 50 g jauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 50 ml öljyä paistamiseen

Ohjeet 

  1. Raasta perunat ja purista ylimääräinen neste pois.
  2. Sekoita raastetut perunat, sipuli, kananmunat, jauhot, suola ja pippuri kulhossa.
  3. Kuumenna öljy paistinpannussa keskilämmöllä.
  4. Muotoile perunaseoksesta pieniä pannukakkuja ja paista niitä pannulla noin 3-4 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
  5. Nosta valmiit pannukakut talouspaperin päälle valumaan ylimääräisestä öljystä.
  6. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi smetanan ja ruohosipulin kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 400mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Pancakes, Pannukakut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!