Go Back
+ servings
schnitzelvoileiparesepti

Schnitzelvoileipäresepti

Herkullinen schnitzelvoileipä, joka on helppo valmistaa kotona.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: German, Saksalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 500 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 4 kpl Schnitzel
  • 8 viipaletta Leipä
  • 4 rkl Majoneesi
  • 4 kpl Salaatinlehti
  • 1 kpl Tomaatti viipaloitu

Ohjeet 

  1. Paista schnitzelit paistinpannulla kullanruskeiksi.
  2. Levitä majoneesi leipäviipaleille.
  3. Aseta schnitzel, salaatti ja tomaatti leipäviipaleiden väliin.
  4. Tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 500kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 25g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Schnitzel, Voileipä, Sandwich
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!