Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Sokerimassan resepti
Helppo ja nopea sokerimassan resepti, joka sopii erinomaisesti kakkujen ja leivonnaisten koristeluun.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Kokonaisaika:
15
minutes
mins
Ruokalaji:
Dessert, Jälkiruoka
Keittiö:
International, Kansainvälinen
Annokset:
10
annosta
Kalorit:
50
kcal
Ainesosat
Ainesosat
500
g
Tomusokeri
60
ml
Vesi
Lämmin
1
rkl
Gelatiini
1
rkl
Glukoosisiirappi
Ohjeet
Sekoita gelatiini lämpimään veteen ja anna turvota muutama minuutti.
Lisää glukoosisiirappi ja sekoita, kunnes seos on tasaista.
Lisää tomusokeri vähitellen ja sekoita, kunnes massa on pehmeää ja muovailtavaa.
Käytä sokerimassaa kakkujen ja leivonnaisten koristeluun.
Ravintoarvo
Calories:
50
kcal
|
Carbohydrates:
12
g
|
Sugar:
12
g
Avainsanat
Sugar Paste, Sokerimassa
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!