Sopapilla Juustokakku Piirakka Ohje
Herkullinen ja helppo sopapilla juustokakku piirakka, joka sopii täydellisesti jälkiruoaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainesosat
- 2 pakettia voitaikinaa
- 400 g tuorejuustoa
- 1 kuppi sokeria
- 1 tl vaniljauutetta
- 1 tl kanelia
- 0.5 kuppia voita, sulatettuna
Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
Levitä yksi voitaikinapaketti uunivuoan pohjalle.
Sekoita tuorejuusto, sokeri ja vaniljauute tasaiseksi seokseksi.
Levitä tuorejuustoseos voitaikinan päälle.
Peitä toisella voitaikinapaketilla.
Sivele sulatettu voi taikinan päälle ja ripottele kaneli ja sokeri.
Paista uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kullanruskea.
Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 22g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 18g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg