Go Back
+ servings
sopapilla-juustokakku-piirakka-ohje

Sopapilla Juustokakku Piirakka Ohje

Herkullinen ja helppo sopapilla juustokakku piirakka, joka sopii täydellisesti jälkiruoaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 2 pakettia voitaikinaa
  • 400 g tuorejuustoa
  • 1 kuppi sokeria
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 1 tl kanelia
  • 0.5 kuppia voita, sulatettuna

Ohjeet 

  1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Levitä yksi voitaikinapaketti uunivuoan pohjalle.
  3. Sekoita tuorejuusto, sokeri ja vaniljauute tasaiseksi seokseksi.
  4. Levitä tuorejuustoseos voitaikinan päälle.
  5. Peitä toisella voitaikinapaketilla.
  6. Sivele sulatettu voi taikinan päälle ja ripottele kaneli ja sokeri.
  7. Paista uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kullanruskea.
  8. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 22g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 18g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Cheesecake, Juustokakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!