Spaghetti Aglio e Olio -resepti
Yksinkertainen ja herkullinen italialainen pasta, joka valmistuu nopeasti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 400 g Spagetti
- 4 kpl Valkosipulinkynttä ohueksi viipaloituna
- 0.5 dl Oliiviöljy
- 1 tl Chilirouhe
- 1 kourallinen Tuoretta persiljaa hienonnettuna
- Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää valkosipuli ja chilirouhe, paista kunnes valkosipuli on kullanruskea.
Valuta spagetti ja lisää se pannulle. Sekoita hyvin, jotta spagetti peittyy öljyyn.
Lisää hienonnettu persilja ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti.
Calories: 400kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 200mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg