Go Back
+ servings
spaghetti-aglio-e-olio-resepti

Spaghetti Aglio e Olio -resepti

Yksinkertainen ja herkullinen italialainen pasta, joka valmistuu nopeasti.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 400 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 400 g Spagetti
  • 4 kpl Valkosipulinkynttä ohueksi viipaloituna
  • 0.5 dl Oliiviöljy
  • 1 tl Chilirouhe
  • 1 kourallinen Tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • Suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Ohjeet 

  1. Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää valkosipuli ja chilirouhe, paista kunnes valkosipuli on kullanruskea.
  3. Valuta spagetti ja lisää se pannulle. Sekoita hyvin, jotta spagetti peittyy öljyyn.
  4. Lisää hienonnettu persilja ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 200mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Pasta, Helppo, Nopea
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!