Go Back
+ servings
spaghetti-cacio-e-pepe-resepti

Spaghetti Cacio e Pepe -resepti

Yksinkertainen ja herkullinen italialainen pasta-annos, joka valmistuu nopeasti.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 500 kcal

Ainesosat 

Pääainekset

  • 400 g Spagettia
  • 100 g Pecorino Romano -juustoa, raastettuna
  • 2 tl Mustapippuria, vastajauhettuna
  • 1 tl Suolaa

Ohjeet 

  1. Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paahda mustapippuri kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä, kunnes se tuoksuu.
  3. Ota 1 dl pastan keitinvettä talteen ennen kuin valut spagetin.
  4. Sekoita valutettu spagetti paistinpannulla mustapippurin kanssa.
  5. Lisää raastettu Pecorino Romano ja pastan keitinvesi vähitellen, sekoittaen, kunnes juusto sulaa ja muodostaa kastikkeen.
  6. Tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 500kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 20g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 300mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Pasta, Spaghetti, Cacio e Pepe
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!