Spaghetti Cacio e Pepe -resepti
Yksinkertainen ja herkullinen italialainen pasta-annos, joka valmistuu nopeasti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pääainekset
- 400 g Spagettia
- 100 g Pecorino Romano -juustoa, raastettuna
- 2 tl Mustapippuria, vastajauhettuna
- 1 tl Suolaa
Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda mustapippuri kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä, kunnes se tuoksuu.
Ota 1 dl pastan keitinvettä talteen ennen kuin valut spagetin.
Sekoita valutettu spagetti paistinpannulla mustapippurin kanssa.
Lisää raastettu Pecorino Romano ja pastan keitinvesi vähitellen, sekoittaen, kunnes juusto sulaa ja muodostaa kastikkeen.
Tarjoile heti.
Calories: 500kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 20g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 300mg | Iron: 2mg
Pasta, Spaghetti, Cacio e Pepe