Go Back
+ servings
stromboli-resepti

Stromboli-resepti

Herkullinen ja helppo Stromboli-resepti, joka sopii täydellisesti illalliseksi tai juhliin.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 25 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 1 kpl Pizzataikina
  • 200 g Mozzarellajuusto raastettuna
  • 100 g Pepperoni viipaloituna
  • 1 dl Tomaattikastike
  • 1 tl Kuivattu oregano
  • 1 tl Kuivattu basilika
  • 1 kpl Kananmuna voiteluun

Ohjeet 

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Kauli pizzataikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
  3. Levitä tomaattikastike taikinan päälle, jättäen reunat vapaiksi.
  4. Ripottele raastettu mozzarella ja pepperoni tasaisesti kastikkeen päälle.
  5. Ripottele oregano ja basilika täytteiden päälle.
  6. Rullaa taikina tiiviiksi rullaksi ja sulje reunat hyvin.
  7. Voitele rulla kananmunalla ja tee muutama viilto rullan pintaan.
  8. Paista uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes rulla on kullanruskea.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Stromboli, Helppo, Nopea
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!