Stromboli-resepti
Herkullinen ja helppo Stromboli-resepti, joka sopii täydellisesti illalliseksi tai juhliin.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 1 kpl Pizzataikina
- 200 g Mozzarellajuusto raastettuna
- 100 g Pepperoni viipaloituna
- 1 dl Tomaattikastike
- 1 tl Kuivattu oregano
- 1 tl Kuivattu basilika
- 1 kpl Kananmuna voiteluun
Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
Kauli pizzataikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
Levitä tomaattikastike taikinan päälle, jättäen reunat vapaiksi.
Ripottele raastettu mozzarella ja pepperoni tasaisesti kastikkeen päälle.
Ripottele oregano ja basilika täytteiden päälle.
Rullaa taikina tiiviiksi rullaksi ja sulje reunat hyvin.
Voitele rulla kananmunalla ja tee muutama viilto rullan pintaan.
Paista uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes rulla on kullanruskea.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg