Go Back
+ servings
suklaaflanikakkuohje

Suklaaflanikakkuohje

Herkullinen suklaaflanikakku, joka yhdistää suklaan ja vaniljan maut täydellisesti.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 45 minutes
Kokonaisaika: 1 hour 5 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: International, Kansainvälinen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 200 g Suklaa tumma
  • 150 g Sokeri
  • 100 g Voi sulatettu
  • 4 kpl Kananmuna
  • 200 ml Maitoa
  • 1 tl Vaniljauute

Ohjeet 

  1. 1. Sulata suklaa ja voi yhdessä vesihauteessa.
  2. 2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. 3. Lisää sulatettu suklaa-voiseos kananmunavaahtoon.
  4. 4. Sekoita joukkoon maito ja vaniljauute.
  5. 5. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
  6. 6. Paista 175°C uunissa noin 45 minuuttia.
  7. 7. Anna kakun jäähtyä ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 50mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Chocolate Flan Cake, Suklaaflanikakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!