Suklaaflanikakkuohje
Herkullinen suklaaflanikakku, joka yhdistää suklaan ja vaniljan maut täydellisesti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 200 g Suklaa tumma
- 150 g Sokeri
- 100 g Voi sulatettu
- 4 kpl Kananmuna
- 200 ml Maitoa
- 1 tl Vaniljauute
1. Sulata suklaa ja voi yhdessä vesihauteessa.
2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Lisää sulatettu suklaa-voiseos kananmunavaahtoon.
4. Sekoita joukkoon maito ja vaniljauute.
5. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
6. Paista 175°C uunissa noin 45 minuuttia.
7. Anna kakun jäähtyä ennen tarjoilua.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 50mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg
Chocolate Flan Cake, Suklaaflanikakku