Teriyaki-lohi-resepti
Herkullinen teriyaki-lohi, joka on helppo valmistaa kotona.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 4 kpl lohi fileetä
- 0.5 dl soijakastike
- 2 rkl hunaja
- 1 rkl seesamiöljy
- 1 kpl valkosipulinkynsi, hienonnettuna
- 1 tl inkivääri, raastettuna
- 1 rkl seesaminsiemeniä
Sekoita kulhossa soijakastike, hunaja, seesamiöljy, valkosipuli ja inkivääri.
Lisää lohifileet marinadiin ja anna marinoitua 10 minuuttia.
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja paista lohifileet noin 4-5 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kypsiä.
Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tarjoile.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 1g | Sugar: 8g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg