Go Back
+ servings
teriyaki-lohi-resepti

Teriyaki-lohi-resepti

Herkullinen teriyaki-lohi, joka on helppo valmistaa kotona.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Japanese, Japanilainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 300 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 4 kpl lohi fileetä
  • 0.5 dl soijakastike
  • 2 rkl hunaja
  • 1 rkl seesamiöljy
  • 1 kpl valkosipulinkynsi, hienonnettuna
  • 1 tl inkivääri, raastettuna
  • 1 rkl seesaminsiemeniä

Ohjeet 

  1. Sekoita kulhossa soijakastike, hunaja, seesamiöljy, valkosipuli ja inkivääri.
  2. Lisää lohifileet marinadiin ja anna marinoitua 10 minuuttia.
  3. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja paista lohifileet noin 4-5 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tarjoile.

Ravintoarvo

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 1g | Sugar: 8g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Teriyaki, Lohi, Salmon
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!