Go Back
+ servings
thaimaalainen-riisinuudelisalaatti-resepti

Thaimaalainen riisinuudelisalaatti-resepti

Herkullinen ja raikas thaimaalainen riisinuudelisalaatti, joka sopii mainiosti kevyeksi lounaaksi tai lisukkeeksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Thai, Thaimaalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 300 kcal

Ainesosat 

Salaatin ainekset

  • 200 g riisinuudelit
  • 1 kpl punainen paprika ohueksi suikaloituna
  • 1 kpl kurkku ohueksi suikaloituna
  • 2 kpl porkkana ohueksi suikaloituna
  • 100 g pinaatti tuore
  • 50 g maapähkinät rouhittuna
  • 1 dl korianteri tuore, hienonnettuna

Kastike

  • 0.5 dl limetin mehu
  • 2 rkl kalakastike
  • 1 rkl soijakastike
  • 1 rkl sokeri
  • 1 kpl valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 tl chili hienonnettuna

Ohjeet 

  1. Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  2. Sekoita kaikki salaattiainekset suuressa kulhossa.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaattiaineksien päälle. Sekoita hyvin.
  4. Anna maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 800mg | Potassium: 500mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 1000IU | Vitamin C: 50mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Salad, Salaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!