Go Back
+ servings
tuoreiden-kirsikkakakkujen-respti

Tuoreiden Kirsikkakakkujen Respti

Herkullinen ja helppo kirsikkakakku, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 200 g Kirsikoita tuoreita
  • 150 g Sokeria
  • 200 g Vehnäjauhoja
  • 1 tl Leivinjauhetta
  • 2 kpl Kananmunaa
  • 100 g Voita sulatettua
  • 1 dl Maitoa

Ohjeet 

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
  4. Lisää sulatettu voi ja sekoita hyvin.
  5. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kirsikat.
  6. Paista uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Cherry Cake, Kirsikkakakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!