Tuoreiden Kirsikkakakkujen Respti
Herkullinen ja helppo kirsikkakakku, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 200 g Kirsikoita tuoreita
- 150 g Sokeria
- 200 g Vehnäjauhoja
- 1 tl Leivinjauhetta
- 2 kpl Kananmunaa
- 100 g Voita sulatettua
- 1 dl Maitoa
Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
Lisää sulatettu voi ja sekoita hyvin.
Kaada taikina voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kirsikat.
Paista uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cherry Cake, Kirsikkakakku